Infraroodverwarmingen in combinatie met fotovoltaïsche installaties


De voordelen in een oogopslag

Combineert u nu uw infraroodverwarming met een effectieve fotovoltaïsche installatie! Alle geautoriseerde vakhandelaren van Gossmann GmbH staan u met advies bij en bieden u met een minimum aan kosten oplossingen, tarieven en actuele stimuleringsprogramma’s voor uw energie- en verwarmingsconcept.

Zo kunt u duurzaam nog meer besparen:

  • Stijging van het eigen verbruiksquotum
  • Betere rendabiliteit
  • Reductie van of volledig wegvallen van fossiele brandstoffen
  • Geen van beide systemen vereisen onderhoud

Fotovoltaïsche systeemvoordelen in Duitsland en België

Heeft u er al eens over nagedacht, delen van uw woning of huis niet meer met huisbrandolie of gas te verwarmen en u daarmede onafhankelijk van fossiele brandstoffen te maken?
NEE? Maar juist dat is mogelijk!

Situatie Duitsland

Sedert 01.07.2010 is het mogelijk, de fotovoltaïsche installaties in Duitsland in de modus „Eigenverbruik“ toe te passen. Door de montage van elektrische marmeren verwarmingselementen kunt u het aandeel eigenverbruik verhogen en daarmee in een hoger vergoedingsniveau belanden. Dat heeft een positieve uitwerking op het totale rendement van de installatie.


Situatie België

Waarom is een elektrische verwarming in combinatie met een fotovoltaïsche installatie zo interessant? U produceert op het moment teveel elektrische energie of u heeft nog plaats voor een uitbreiding op uw dak. Dan is het voor u mogelijk, in de zomermaanden de elektrische energie "op te slaan" (uw kWh-meter draait achteruit) en dit in de wintermaanden te gebruiken.

Advies fotovoltaïsche installatie

Heeft u vragen over het thema fotovoltaïsche installatie? Wij adviseren u graag: info@gossmann.eu